Categories
Jylland Østjylland

Djurs Sommerland

Djurs Sommerland er en af de mere kendte danske forlystelsesparker. Den ligger 23 km vest for Grenå, og har i 2011 sit 30 års jubilæum. Som navnet antyder, har parken kun åbent om sommeren, men er på trods af dette en af Danmarks mest besøgte seværdigheder – mere præcist den 6. mest besøgte seværdighed i hele 2010 med lidt over en halv million besøgende i sommermånederne.

I 2011 opføres en vandrutsjebane til 55 mio. kr., og det bliver den største investering i forlystelsesparkens historie. Vandrutsjebanen bliver en af mange forlystelser med vand, blandt andet den karakteristiske Colorado River forlystelser som er kendt fra Djurs Sommerlands tv-reklamer. Colorado River er også bedre kendt under navnet ”træstammerne”, da man sidder i både udformet som træstammer på vej ned af rutsjebanen. Siden åbningen i 1981 har parken ekspanderet flere gange, da populariteten kun har været stigende siden dengang. Parken er den dag i dag stadigt et familieforetagende, varetaget af en søn til en af de to stiftere.

En af grundene til parkens store popularitet er prisniveauet, som ligger generelt lavt i forhold til resten af landet – du kommer ind for under 200 kr. Derudover har parken indgået samarbejder med adskillige hoteller, campingpladser og feriecentre med videre for at kunne skabe de perfekte rammer om en familieferie, hvor der er styr på det hele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *